Change cookie preferences



One of the world's leading companies
in process and conveyor belting...

Back to Splash Page

Mäso – pásy na výrobu klobás

Moderná vysokorýchlostná produkcia klobás vyžaduje spoľahlivé strojné komponenty. Nedeliteľnú súčasť tohto procesu tvoria pásy. Flexibilita, hygiena, rýchlosť a dlhý prevádzková životnosť, to sú kľúčové podmienky, ktoré vyžadujú moderní výrobcovia.


Pásy sa používajú v pároch v húsenicovom usporiadaní. Interný polomer každého pásu tvorí kruhový pohybujúci sa vačok, ktorý uchopí klobásu a unáša spojité smerom linky od plniacej hlavy.

 

 

Konštrukcia pásu zahrňuje maximálne flexibilný poťah Silam na polyuretánovom aramidovom vystuženom rozvodovom páse. Aditíva AntiMicrobial v poťahu podporujú programy HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).

 

Aby stroje na spracovanie klobás fungovali efektívne, pásy sú opracované veľmi presne.

 

Vzhľadom na rôznorodosť produktov (dĺžka, šírka, hmotnosť a pod.) sú pásy dostupné v 9 rôznych špecifikáciách. To umožňuje výrobcom efektívne a presne vyrábať všetky druhy klobás, čo znamená aj vizuálne jednotný tvar klobás.

Hlavné výhody pásov na výrobu klobás:

 

  • Presná výroba zabezpečí zameniteľnosť s komponentmi priamych dodávateľov
  • Maximálne flexibilný poťah zaistí maximálnu produktivitu a životnosť pásu aj pri nižších teplotách okolitého prostredia
  • Pravdepodobnosť poškodenia klobás je výrazne nižšia vďaka jemnému procesu spájania a spojitému transportu
  • Aditívum AntiMicrobial podporí vaše programy HACCP
  • Zaliate okraje chránia aramidovú výstuž a zničia prípadnú kontamináciu produktu
  • Poťah Silam zaistí pevné zachytávanie v studenom a vlhkom prostredí
     

 


 

 

 
Súbory na prevzatie

Sausage Manufacturing Belts

Flyer PDF - English

 

 


LATEST NEWS

** Jedna z vedúcich svetových spoločností vo výrobe procesných a dopravných pásov **